Fesztiválhangulatban az olimpiai indulásért!

Június 20-23. között Sanghaj után Budapestre érkezik az Olimpiai Kvalifikációs Sorozat második állomása. Az eseménynek a Ludovika Campus ad otthont, ahol három napon át a BMX freestyle, a gördeszka, a sportmászás, és az olimpián idén debütáló break legjobbjai mérkőznek meg egymással. A világ elitjéhez tartozó sportolók öt pályán versenyeznek majd, a versenyszámok között pedig bemutatkoznak a testvérsportágak is. A fő kategóriákban négy kiváló magyar atlétának szurkolhat a hazai közönség. Az eseményen összesen 464 sportoló versenyez majd, közülük több, mint 150 válthatja meg a jegyét a 2024-es párizsi Olimpiára.

Az Olimpiai Kvalifikációs Sorozat új szintre emeli a szurkolás élményét, köszönhetően a kísérőrendezvény Urban Fesztivál programjainak. A hangulatról hip-hop, beatbox, surf-punk és dj battle betétek, illetve számos más program gondoskodik, felejthetetlen élményt nyújtva minden kilátogatónak. Mindemellett, a nézők is kipróbálhatják magukat az egyes sportágakban, hiszen a hazai sportági szövetségek oktatással, sportszer próbával és egyéb programokkal is készülnek, amikre minden érdeklődőt szeretettel várnak, korra és nemre való tekintet nélkül. Hogy teljes legyen az élmény, a sportágak hazai szerelmesei itt is megcsillanthatják tudásukat a térítésmentes pályákon.

Az Olimpiai Kvalifikációs Sorozat budapesti állomása tehát egyszerre kínál felejthetetlen sport- és sportolási élményt, valamint vibráló fesztiválhangulatot.

Az esemény bekerült a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága által, a Nemzeti Sportügynökség közreműködésével elindított Sportoló Nemzet programba. További információ: www.sportolonemzet.hu

Fesztiválhangulatban az olimpiai indulásért!

Egyéb híreink

OLIMPIAI PARTNEREK VILÁGSZERTE

HAZAI PARTNEREK

OLIMPIAI PARTNEREK VILÁGSZERTE

HAZAI PARTNEREK