Ideiglenesen bezár az Orczy Park

2024. június 20-23. között a Ludovika Campus és az Orczy park lesz a helyszíne a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által koordinált Olimpiai Kvalifikációs Sorozat budapesti állomásának. A sportesemény számos előkészülettel jár, ezért 06.03., hétfőtől az eseményig bezárja kapuit az Orczy park és a Ludovika Campus.

Az Olimpiai Kvalifikációs Sorozatnon464 világszínvonalú sportoló, köztük 18 olimpiai érmes sportoló és 7 olimpiai bajnok mérettetik meg. Fontos állomás számukra a budapesti verseny, hiszen itt dől el, hogy ki biztosíthatja be a helyét a párizsi olimpiára.  A helyi közösségnek kivételes élményben lehet majd része, hiszen az versenysorozat nemcsak a sportteljesítményekről, hanem számos kiegészítő programról is szól majd.

A zavartalan lebonyolítás érdekében, az előkészületek miatt azonban elkerülhetetlen az Orczy Park lezárása. A munkálatok során a cél a versenybiztonság és a résztvevők megfelelő körülményének biztosítása, így 2024. június 3-án 00:00 órától június 30-án 23:59-ig az Orczy park teljes területét lezárják – a játszótér és az uszoda kivételével, amelyek csak június 15-25. között tartanak majd zárva – az építkezések miatt. Ez idő alatt csak a Ludovika Campus diákjai és dolgozói léphetnek a park területére.

A háromnapos Olimpiai Kvalifikációs Sorozat budapesti állomására a belépés ingyenes, így bárki megtekintheti a különleges sportágakat – sportmászás, BMX Freestyle, gördeszka, breaking –, illetve a helyszín kínálta izgalmas programokat.

Az esemény teljes programja itt érhető el: https://olympic-qualifier-series.hu/esemenynaptar/

Ideiglenesen bezár az Orczy Park

Egyéb híreink

OLIMPIAI PARTNEREK VILÁGSZERTE

HAZAI PARTNEREK

OLIMPIAI PARTNEREK VILÁGSZERTE

HAZAI PARTNEREK